+36 70 313 5501 info@szallasszoboszlo.hu

Bemutatkozás

Vendégházaink

;

Kapcsolódjon ki Hajdúszoboszlón, a gyógyfürdők fővárosában!

LEGYEN A NYARALÁSA EGYSZERRE PIHENTETŐ ÉS GYÓGYÍTÓ! CÉLUNK AZ ÖN GYÓGYULÁSA ÉS KIKAPCSOLÓDÁSA. VENDÉGHÁZAINK TÖBB MINT SZÁLLÁSHELYEK. IDE NEM CSAK ALUDNI JÖNNEK A VENDÉGEINK, HANEM GYÓGYULNI, PIHENNI ÉS FELTÖLTŐDNI. KÖZVETLEN KÖZELBEN TALÁLHATÓ GYÓGYFÜRDŐ TERMÁLVIZE JÓTÉKONY HATÁSSAL VAN A MOZGÁSSZERVI BETEGSÉGEKRE, AZ ÍZÜLETI FÁJDALMAKRA ÉS EGYÉB EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁKRA.

Z

Vendégházaink

Hajdúszoboszlói üdülés a Gyógyfürdő közelében

Kényelem és otthonosság: Modern és patyolat tiszta kétágyas fürdőszobás szobáink garantálják, hogy a pihenés középpontjában Ön álljon. Mindegyik szoba TV-vel, hűtőszekrénnyel, WI-FI kapcsolattal van felszerelve. 

Minden a kényelméért: Az Ágnes Vendégház mindegyik szobája teakonyhával felszerelt, hogy a napot egy kellemes, otthon készített reggelivel kezdhesse. A teakonyhákban hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, wi-fi alapfelszereltség. 

A Hajdu Vendégház minden szobája hűtővel felszerelt, és a hat teakonyhája szintén garantálja, hogy a napot egy kellemes, otthon készített reggelivel kezdhesse. Amennyiben gépkocsival érkezik, nem kell a parkolással  sem bajlódni, az épület előtti utcán ingyenesen, udvari zárt parkolónkban pedig minimális térítési díjért parkolhat. Sajnos háziállatot nem áll módunkban fogadni.

Ideális elhelyezkedés: Vendégházaink csupán egy kőhajításnyira helyezkednek el a gyógyfürdő főbejáratától, így könnyen és gyorsan elérheti a gyógyító kezeléseket.

 

Térkép

Foglalás

A foglalás a +36703135501-es telefonszámon illetve a foglalási űrlapon lehetséges
ide kattintva!

 

Kapcsolat

=

KERESSEN minket bizalommal!

+36 70 313 5501

+36 30 991 2542